Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Adóegyenleg

egyenleg megtekintés, adó befizetés

Adóegyenleg megtekintése


Adóegyenlegét a regisztrációt követő munkanapon tekintheti meg. Amennyiben nem elérhető, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Adóigazgatási Irodával az adoiroda@hegyvidek.hu e-mailcímen.


Az önkormányzati adóhatóság illetékességi körébe tartozó adóügyi előírásokat, valamint tárgyévi befizetéseit áttekintheti, és akár bankkártyával befizetheti rendszerünkben. Kérjük vegye figyelembe, hogy a befizetések feldolgozásához átfutási idő szükséges, emiatt online egyenlege a befizetés időpontjához képest csak néhány nappal később frissül.

ELŐZETES FELTÉTELEK

Magánszemélyek esetén

  1. Adózással kapcsolatos ügyintézéshez előzetes Hegyvidék fiók regisztráció, és a magánszemély azonosítása szükséges. (A regisztrációról, és azonosítási lehetőségekről itt olvashat részletesebben)
  2. A regisztrációt követően munkatársaink ellenőrzik a regisztrációs adatokat az adórendszerben, és engedélyezik az online adóügyi hozzáférést.

Nem magánszemélyek esetén

Adózással kapcsolatos ügyintézéshez előzetes Hegyvidék fiók regisztráció, majd a fiókba belépve cégképviselet jogosultság ügytípus indítása szükséges. Erről bővebben az alábbi linken a Cégképviselet címszó alatt tud tájékozódni: https://eugyintezes.hegyvidek.hu/