Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Zajkibocsátási határérték megállapítása

Zajkibocsátási határérték megállapítása

zaj, határérték, zajvédelem, hangos, zajos, zajterhelés, zajkibocsátás

A jegyzői hatáskörbe tartozó ügyek: építési kivitelezés, gépjármű, motorkerékpár kereskedelme/javítása, nagykereskedelem, kiskereskedelem (kivéve gépjármű, motorkerékpár), szálláshely szolgáltatás, vendéglátás, reklám, piackutatás, építmény-üzemeltetés, alkotó-, művészeti szórakoztató tevékenység, sport/szórakoztató/szabadidős tevékenység.

A szolgáltatás során kérelemre zajkibocsátási határérték megállapítása történik.

AZ ÜGYINTÉZÉS FOLYAMATA

  1. Írásos kérelmet kell benyújtani.
  2. Az írásos kérelmet a Zöld Iroda dolgozza fel. Ügyintézési határidő: teljes eljárásban 60 nap, sommás eljárásban 8 nap. A határidőbe nem számít bele többek között a szakértői munka elvégzésére rendelkezésre álló idő és az eljárás felfüggesztésének időtartama.
  3. Az eljárás során a hatóság a zajkibocsátási határértéket határozatban állapítja meg.

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK, OKMÁNYOK

Az írásos kérelmet a zajkibocsátási határértékek megállapításának, valamint a zaj- és rezgéskibocsátás ellenőrzésének módjáról szóló 93/2007 (XII. 18.) KvVM rendelet 2. és 3. számú melléklete alapján kell benyújtani.

Kérelem üzemi, szabadidős létesítmény zajkibocsátási határértékének megállapítására

Jelentés üzemi szabadidős zajforrás zajkibocsátásának megváltozásáról

Az illetéket az Önkormányzat 12001008-00155297-00100006 számú számlájára kérjük utalással megfizetni. A közlemény rovatba kérjük tüntessék fel az ügy címét, helyét és amennyiben tudja az ügy iktatószámát.


DÍJAK, BEFIZETÉSEK