Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Kedvezményes parkolás a Normafán

Kedvezményes parkolás a Normafán

A Normafa parkoló területe magánterület, mely a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat tulajdonában, illetve vagyonkezelésében áll, és nem minősül várakozási övezetnek. A Normafa parkoló területére behajtó és ott 5 percnél hosszabb ideig tartózkodó gépjármű tulajdonosa/üzembentartója/vezetője a várakozásért hétvégén és munkaszüneti napon 08:00 és 20:00 óra között parkolási díjat köteles fizetni. A parkolási díj összege óránként 440 Ft.

A parkoló területén a fent említett fizetőidőszakon kívül a parkolás ingyenes.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére, amennyiben az általuk használt gépjármű össztömege a 3500 kg-ot nem haladja meg, a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít a parkolási díjból.

A parkolóban járművel jogszerűen várakozni hétvégén és munkaszüneti napon érvényes mobiltelefonos díjfizetés birtokában és a visszaigazoló SMS-ben feltüntetett ideg szabad. A várakozás maximális időtartama – a fizetőidőszakon belül – nem korlátozott. A várakozás maximális időtartama – a fizetőidőszakon belül – nem korlátozott.

A kedvezményes Normafa parkolás kizárólag mobilfizetéssel (mobiltelefonon) vásárolt jeggyel vehető igénybe.
Zóna száma: 3127


A Normafa parkoló nem őrzött parkoló. A Hegyvidéki Önkormányzat a parkolóban várakozó gépjárművekben bármilyen okból bekövetkezett károkért nem felel.

KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

A kedvezmény igénybevételéhez Hegyvidék fiók regisztráció, és a magánszemély azonosítása szükséges.
A regisztráció átfutási ideje 24 óra.

  • Egy személy legfeljebb egy gépjárműre kaphat engedélyt.
  • Kizárólag az Önkormányzat e-ügyintézés rendszerén történő regisztrációt követően online vehető igénybe.
  • Az igénylő állandó lakhelye vagy tartózkodási helye XII. kerületi.
  • A parkoló területére 3500 kg össztömeget meghaladó súlyú, vagy forgalmi rendszámmal nem rendelkező gépjárművel behajtani, ott várakozni tilos.
  • A kedvezmény a regisztrációt követő munkanaptól vehető igénybe.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK


DÍJAK, BEFIZETÉSEK

  • A kedvezmény igénylése díjmentes.
  • A kedvezményes parkolási díjat a parkolás igénybe vételekor kell megfizetni, kizárólag mobilfizetéssel.

Parkolási ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálathoz panasszal, illetve kérdéssel hétköznapokon 08:00 és 16:00 óra között személyesen (a 1123 Budapest, Kék Golyó utca 19. szám alatt) és telefonon (06 1 323 3036), postai úton, továbbá elektronikus levél útján (ugyfelszolgalat@hegyvidekiparkolas.hu) fordulhat.