Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Rendelő felújítási program

Megújult a tizedik háziorvosi rendelő

Tizedikként a Beethoven utcai háziorvosi rendelőt is rendbe tette a Hegyvidéki Önkormányzat. A felújítás mellett jelentős bővítésre is lehetőség nyílt ezen a helyszínen, miután tavaly a Városmajor utcába költözött a háziorvosi ügyelet.

Megújult a Zugligeti úti rendelő

Gulyás Gergely országgyűlési képviselő, Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Pokorni Zoltán polgármester adta át a Zugligeti út 60. szám alatti, teljes egészében felújított háziorvosi rendelőt.

Fejlesztés a Szent János Kórház új szakrendelőjében

A Szent János Kórház nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti és gasztroenterológiai szakrendelése átköltözött a megújuló Kútvölgyi-tömbbe, és hamarosan a többi kórházi járóbeteg-rendelés is itt kap helyet.

Megújultak a Normafa úti háziorvosi rendelők

2016 óta már tizenegy háziorvosi rendelő korszerűsítését végezte el a Hegyvidéki Önkormányzat. Az elmúlt hónapokban a Normafa úti felnőtt és gyermekrendelő újult meg kívül-belül.

rendelo08

Megújult az Ugocsa utcai rendelő

Félidejéhez érkezett a Hegyvidéki Rendelőfelújítási Program: átadták az Ugocsa utcai háziorvosi rendelőt, amit hatodikként újított meg az önkormányzat.

Megújult a Fodor utcai háziorvosi rendelő

Az önkormányzat beruházásában teljes egészében megújult a Fodor utca 2/c szám alatti háziorvosi rendelő, ahol mindhárom orvos számára külön rendelőt alakítottak ki.