Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Játszótér felújítások

Kibővült és megújult a Pethényi úti játszótér

Mezítlábas ösvény és kismotoros KRESZ-pálya is épült a kibővített Pethényi úti játszótéren, ahol több új, különleges játék szolgálja a kisebb és nagyobb gyerekek kikapcsolódását, ugyanakkor a szülők kérésére a meglévő, jó állapotú és népszerű játszóeszközöket is megőrizték.

Megszépült a Pagony utcai játszótér

Mamut-, zsiráf- és tigrisformájú játékkal is bővült a Pagony utcai játszótér, aminek felújítását az ide járó családok igényei alapján végezte el az önkormányzat.

Megszépült a Deres utcai játszótér

A környéken élő családok eddig is szerették a Deres utca és a Kempelen Farkas utca találkozásánál lévő, kis játszóteret, ami most még vonzóbb lett az önkormányzat által elvégzett fejlesztésnek köszönhetően.

 

Tematikus játszótér épült a Kútvölgyi úton

Teknőstrambulin, csigaalagút, dzsipet formázó rugós hinta, vaddisznó-, liba-, kos- és traktormotívummal díszített libikóka – a szülők szavazatai alapján állatos-járműves tematika mentén újította meg az önkormányzat a Kútvölgyi út 62. szám alatti játszóteret.

Grundból lett játszótér a Mártonhegyi úton

Kicsi, de családias játszótér újult meg a Mártonhegyi úton, ahol a környékbeli családok javaslatára, ismeretterjesztési céllal fűszer- és gyógynövénykertet is kialakítottak.

Megszépült a Rácz Aladár úti játszótér

A környékbeliek szavazatai alapján választotta ki az önkormányzat azt a koncepciót, ami alapján megújult a Rácz Aladár úti játszótér. A legtöbb játék a fák lombjai, illetve napvitorla alá került, így nyáron nem a tűző napon, hanem hűsítő árnyékban tölthetik az időt a gyerekek és szüleik.

Megújult a Margaréta játszótér

Az összes fajáték, a műfű- és gumiburkolat, valamint a növényzet is megújult a Margaréta játszótéren, amit az egy hónapon át tartó munkálatok után ismét birtokba vehettek a hegyvidéki családok.