Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Időskorúaknak

EGÉSZSÉGES HEGYVIDÉK PROGRAM

Ma már egyre többen értik a testi és lelki egészség fontosságát, sőt, egyre többen hajlandók tenni is ezért. A Hegyvidéken élőkre különösen jellemző az egészségtudatos gondolkodás, hiszen egészségünk megóvása nem csak abból áll, hogy a problémákat orvosoljuk. Rendkívül nagy szerepe van a megelőzésnek, az egészségtudatos életvitelnek.
Annak érdekében, hogy ez a gondolkodás tovább erősödjön, mi több, kézzelfogható módon cselekvéssé váljon, információra, és olyan lehetőségekre, elérhető szolgáltatásokra van szüksége minden kerületi polgárnak -a gyermekektől az idősebb generációkig egyaránt-, amely segítségével megőrizhetik egészségüket, szebbé, teljesebbé tehetik életüket.

Ehhez nyújt segítséget a Hegyvidéki Önkormányzat Egészséges Hegyvidék elnevezésű programja, amely egészségügyi, kulturális és sportintézményekkel összefogva nyújt tájékoztatást, kínál megelőző és gyógyító programokat, és az aktív, egészséges életmód megvalósításához szükséges egyéb megoldásokat, lehetőségeket.
Az Egészséges Hegyvidék programról a www.egeszsegeshegyvidek.hu weboldalon olvashat.

Üdülési lehetőség nyugdíjasoknak

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata 2019. évben is meghirdeti a kerületben lakó nyugdíjasok kedvezményes üdültetését Szántódon. További információk elérhetőek ide kattintva.

Jelentkezési lap
Háziorvosi javaslat