Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Képviselő-testület

Fonti Krisztina

FontiKrisztina

7. számú választókerület - Fonti Krisztina (Fidesz - KDNP)

Fogadóóra: képviselői és alpolgármesteri fogadóóra; Fidesz Iroda minden hó első hétfő 15-17 óráig.

E-mail cím: fonti.krisztina@hegyvidek.hu

Bejelentkezni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán személyesen, valamint a honlapunkon keresztül lehet, melyet követően telefonos időpont egyeztetésre kerül sor.

Budapesten született 1968-ban. Az I. kerületben nőtt fel, de gyermekkora óta sok szállal kötődik a Hegyvidékhez. Huszonegy éve lakik a XII. kerületben, két felnőtt gyermeke van. Az ELTE Bölcsészettudományi Karán magyar–olasz szakos középiskolai tanárként diplomázott, majd néhány év elteltével a Külkereskedelmi Főiskola marketingkommunikáció szakán posztgraduális közgazdász diplomát szerzett.

Évekig dolgozott nyelvtanárként, először három évig Rómában, majd Budapesten. 2000-től tudományos konferenciák szervezésével és többnyelvű kiadványok szerkesztésével foglalkozott. Számos jelentős tanulmánykötet létrehozásában vett részt.

2006 óta önkormányzati képviselő. 2010-től a Hegyvidék alpolgármestere, e minőségében eddig az oktatás-nevelés, a közművelődés, az egyházi ügyek, a testvérvárosi kapcsolatok, a kerületi diák- és tömegsport tartozott hozzá, valamint ő felelt az önkormányzati irányítás alatt álló egészségügyi és népjóléti intézményekért is. Az újonnan megalakuló képviselő-testület ismét alpolgármesternek, a polgármester általános helyettesének választotta.