Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

A legjobbjaink

szepkilatas24

A HEGYVIDÉK LEGJOBBJA A SZAMOS MARCIPÁN SZÉPKILÁTÁS CUKRÁSZDA

A Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászda kapta a legtöbb szavazatot az önkormányzat által meghirdetett versenyen, így a cukrászdák kategóriájában ez az üzlet érdemelte ki a Hegyvidék Legjobbja címet. Az elismeréssel járó emblémát december 18-án, pénteken adja át Pokorni Zoltán polgármester és Dr. Váczi János alpolgármester.

A Hegyvidék Legjobbjai címmel új versenyt indított el az önkormányzat, azzal a céllal, hogy az itt élők szavazatai alapján az érdeklődés középpontjába kerüljön a legkiválóbb helyi üzletek, szolgáltatók méltán figyelmet érdemlő tevékenysége. A megmérettetés első körében a legjobb cukrászdákat támogathattuk voksainkkal.
szepkilatas03
A cukrászdák közel egy hónapon át tartó versenyében majdnem hatszázan adták le voksaikat interneten a hegyvidek.hu/szavazas weboldalon, valamint szavazólapon, amit a polgármesteri hivatal portájára kitett urnában lehetett elhelyezni. A szavazáson bármelyik cukrászdát jelölhettük, az egyetlen feltétel volt, hogy az üzlet a XII. kerületben működjön.

A szavazás december 15-én lezárult. A szavazatok összeszámlálását követően az önkormányzat a Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászdát hirdette ki győztesként, így december 18-án ez a cukrászda veheti át Pokorni Zoltán polgármestertől és Dr. Váczi János alpolgármestertől a Hegyvidék Legjobbja címmel járó, és az üzletre kihelyezhető emblémát.
szepkilatas16
A verseny erre az évre véget ért, jövőre azonban további nyolc kategóriában szavazhatunk a legkedveltebb üzletekre, szolgáltatókra. Az elkövetkező hónapokban arról dönthetünk majd, melyik hegyvidéki kávézó, hentes, pékség, fodrászat, virágüzlet, fagylaltozó, zöldséges és étterem érdemelje ki a Hegyvidék Legjobbja címet.