Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Oktatás, nevelés

Erdőszéli Magánóvoda

Óvodavezető: Timmermann-Varga Edina erdoszel
Cím: 1121 Budapest, Eötvös út 38/B
Honlap: eszovi.hu
E-mail: erdoszelimaganovoda@gmail.com
Tel.: +36 30 839 7722
Fenntartó: VE-DINA Nonprofit Kft.


Óvodánk Budapest XII. kerület Normafánál található. Az óvoda szemlélete azokat a szülőket szólítja meg, akik az óvodai nevelés kezdetétől fogva családias légkörben a folyamatosságot biztosítva gyermekük számára a mese-zene-mozgás komplexitását, ezen túl a környezettudatos nevelést tartják fontosnak.

Ahogy a nevünk is mutatja, óvodánk az erdő szélén, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, mely lehetőséget biztosít, hogy heti rendszerességgel „bakancstúrák” alkalmával az egészséges életre, a rendszeres testmozgásra neveljük gyermekeinket. Élménypedagógia megvalósításával segítjük a környezettudatos magatartás formálását, a fenntarthatóságra neveljük a jövő generációját. Emellett kertünk Madárbarát kert, így az évszaknak megfelelően gondoskodnak a gyerekek a kertünkbe látogató madarakról. Jól felszerelt és teljes körűen felújított játszó udvarunk remek lehetőséget biztosít a gyerekek számára, hogy a szabad levegőn eltöltött idő is élményekben gazdag legyen számukra. Világos csoportszobákkal, tágas tornateremmel, sószobával várjuk a kicsiket. Mindennapjaikat igényes, hangulatos, színes, koruknak megfelelő bútorzat és játék eszközök között élhetik.

Óvodánk 2,5 éves kortól várja a gyermekeket, csoportjaink létszáma maximum 18 fő. A mindennapokban differenciált fejlesztés folyik, logopédus, mozgásfejlesztő-pedagógus segíti munkánkat. Emellett a tanköteles korú gyermekek számára iskolaelőkészítő foglalkozással segítjük a zökkenőmentes iskola kezdést. Heti kétszer angol, heti egyszer zeneovi, illetve karate foglalkozáson vehetnek részt az ide járó gyermekek.

Az óvodánk előzetes egyezetetés után bármikor megtekinthető.

Szeretettel várunk minden érdeklődő családot!