Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Tisztelt Csillebérci Polgár!

Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a közelmúltban megszületett az a kormányhatározat, ami előmozdíthatja a csillebérci üdülőterület kusza tulajdonviszonyainak rendezését, és hozzájárulhat ahhoz, hogy a keskeny ösvények is megújulhassanak rendes csatornával és vízelvezetéssel.

A Hegyvidéki Önkormányzat lakossági fórumot szervez a csillebérciek számára annak érdekében, hogy az üdülőterületen élők elmondhassák a véleményüket, problémáikat, illetve várjuk javaslataikat arra vonatkozóan, hogy milyen jogszabályi változtatásokat tartanának szükségesnek a rendezés érdekében.

A lakossági fórum időpontja: 2021. június 24. (csütörtök) 17.00-18.30
Helyszíne: MOM Kulturális Központ Kupolaterem (Bp. XII. ker. Csörsz u. 18.)


A járványügyi veszélyhelyzet kapcsán érvényben levő jogszabály értelmében az eseményen kizárólag olyan személy vehet részt, aki rendelkezik oltási védettségi igazolvánnyal.
Az egészségügyi szabályok betartása érdekében a rendezvény regisztrációhoz kötött, valamint kérjük, hogy sikeres regisztráció után a rendezvényre ne felejtse elhozni védettségi oltást igazoló kártyáját, valamint a regisztráció visszaigazolásáról szóló e-mailt. Az épületben az arcot és szájat eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező.

Regisztrálni az alábbi űrlapon tud 2021. június 23. (szerda) 12 óráig.
(A rendezvényen a részvevői létszám korlátozott, ezért kérjük, hogy egy ingatlant lehetőség szerint egy fő képviseljen. Amennyiben a regisztrációs határidő elteltével nem teltek be a helyek, lehetőség lesz az ingatlanon élő más hozzátartozó számára is regisztrálni.)