Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Fizetős lesz a CBA melletti parkoló a Normafán

Munkaszüneti napokon fizetős lesz az Eötvös úti CBA parkolója

2023. január 21-től fizetős lesz a Normafánál az Eötvös út – Hegyhát út találkozásánál (a CBA mellett) induló aszfaltos parkoló.

Fizetőidőszak: hétvégén és munkaszüneti napokon 8.00 és 20.00 óra között.

Parkolási díj: 440 Ft/óra

A parkoló területén a fenti fizetőidőszakon kívül a várakozás ingyenes.

A parkolóban történt várakozásért a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsik, valamint a motorkerékpárok után is fizetni kell.

A mozgáskorlátozottak által vezetett, valamint az őket szállító járművekre kiadott érvényes parkolási igazolvány jogos és szabályos használata esetén a parkolás ingyenes.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők részére (3500 kg-nál kevesebb össztömegű gépjármű esetén) a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít.

A kedvezményre jogosultaknak a https://eugyintezes.hegyvidek.hu/normafa-parkolas honlapcímen kell előzetesen regisztrálni. A kedvezmény a Nemzeti Mobilfizetés rendszerében a regisztrációt követő első naptól aktiválódik. A kedvezmény csak mobilparkolás esetén vehető igénybe!

További részletes tájékoztatás a parkoló területén, valamint teljes körű tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételekben megtalálható, melynek szövege a https://hegyvidek.hu/ugyintezes/parkolasi-engedely/normafa internetes linken érhető el.

Parkolási ügyfélszolgálat: 1123 Budapest, Kék Golyó utca 19.

Személyes ügyfélfogadás vagy telefonos érdeklődés: hétköznapokon 08:00 és 16:00 óra között

Tel.: +36 1 323 3036

E-mail cím: ugyfelszolgalat@hegyvidekiparkolas.hu