Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Képviselő-testület

Sikota Krisztina

Sikota_Krisztina_4m4. számú választókerület - Sikota Krisztina (Fidesz - KDNP)

Fogadóóra (előzetes telefonos egyeztetést kérünk: 375-7411, 0620-5399-330): FIDESZ Iroda

E-mail cím: sikota.krisztina@hegyvidek.hu

Sikota Krisztina vagyok 42 éves tanár, két gyermek édesanyja. 1967-ben születtem Budapesten, a XII. kerületben. Már a nagyszüleim és szüleim is a Böszörményi úton laktak. Egyetemi tanulmányaimat az ELTE-n, valamint a Jénai és a Bécsi Egyetemen folytattam. 1991-ben történelem-német szakos tanárként szereztem diplomát. 2008-ig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen Germanisztikai intézetének oktatója voltam, 2008 szeptembere óta az egyetemmel együttműködő Schola Európa Akadémián tanítok német nyelvet.
A Fidesz munkájába 2003-ban kapcsolódtam be. 2006 őszén az Önök bizalmával önkormányzati képviselőnek választottak. Képviselői munkám során, valamint a rendszeresen tartott fogadóórákon módom volt megismerni nemcsak a körzetem, hanem az egész kerület közéletét, az itt élők örömeit és gondjait is. Igyekeztem a felmerülő problémák megoldásában segíteni a hozzám fordulókat.
A Kulturális Bizottság elnökeként rendszeres kapcsolatot tartottam fent a kerület valamennyi kulturális és sportlétesítményével, igyekeztem figyelemmel kísérni munkájukat és segíteni őket az esetleges nehézségek megoldásában.
Büszke vagyok arra, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére az Európai Unió támogatásával megvalósulhat a MOM-Gesztenyéskert kulturális, sport és szabadidő negyed.
Fontosnak tartom, hogy folytatódjon az utak és járdák felújítása, hogy tovább javíthassuk környezetünk köztisztaságát, közbiztonságát. A zöld területek védelmét azonban minden fejlesztésnél szem előtt kell tartani. Természetesen a választópolgárokkal folytatott folyamatos párbeszéd, a kötetlen beszélgetések is számtalan ötlettel gazdagítottak. Ígérem, az Önök véleményére a jövőben is odafigyelek majd, hogy kerületünk és körzetünk mindannyiunk örömére és megelégedésére fejlődjék tovább.

Tagságok:
Köznevelési és Kulturális Bizottság
Tulajdonosi és Városfejlesztési Bizottság

Közbiztonsági és Közlekedési Bizottság