Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Képviselő-testület

Hajdu Mária

_MG_7015Kompenzációs listáról - Hajdu Mária (Független)
Fogadóóra: telefonos egyeztetés alapján:
+36 30 723 22 13
E-mail cím: hajdu.maria@hegyvidek.hu


A XII. kerületben született 1973-ban. A Budapesti Tanítóképző Főiskola Gyakorló Általános Iskolájába, majd a Táncsics Mihály Gimnáziumba járt. A Károli Gáspár Református Egyetem bölcsészettudományi karán diplomázott magyar nyelv és irodalom szakon.

Nyelvtanár, üzleti angolt tanít cégek munkatársainak, de korábban biciklis futárként és kreatív kézművesként is dolgozott. Az etikus, környezetileg és társadalmilag tudatos vásárlás népszerűsítéséért tevékenykedő Tudatos Vásárlók Egyesületének önkéntese, emellett részt vett a sikeres kerékpáros-mozgalom, a Critical Mass beindításában.

A Lehet Más a Politika (LMP) alapító tagja, korábbi választmányi tagja, választmányi titkára, budai területi szervezetének elnöke. A párt emlékezetpolitikai szakszóvivőjeként az ügynökmúlt nyilvánossá tételét, a történelmi sebek gyógyítását tűzte ki célul.

2014-ben lett XII. kerületi önkormányzati képviselő az LMP színeiben. Az elmúlt öt évben a pénzügyi bizottság elnöke, valamint a tulajdonosi és városfejlesztési bizottság tagja volt.

Tagságok: