Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Képviselő-testület

Dr. Vincze Géza

vincze_geza02

Kompenzációs listáról - Dr. Vincze Géza (független)
Fogadóóra: Budapest, Kiss János altábornagy utca 42. Előzetes telefonos egyeztetés alapján: 06 20 980-5786
E-mail cím: vincze.geza@hegyvidek.hu

A Magyar Testnevelési Főiskola testnevelő tanári szakán végzett 1968-ban, az ELTE pszichológia szakán szerzett szociálpszichológusi diplomát 1973-ban. 1974-ben a Magyar Testnevelési Főiskola labdarúgó-szakedzői szakát is elvégezte. Bő húsz évvel később, 1995-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi és Diplomáciai Tudományok Intézete (BIGIS) gazdaságdiplomáciai szakán diplomázott. A Semmelweis Egyetemen 2008-ban szerzett PhD fokozatot a neveléstudomány területén.

A Ferencvárosnál 27 évet töltött el labdarúgóként, módszertani főelőadóként, utánpótlás-szakágvezetőként, igazgatóként vagy vezetőedzőként. Emellett külföldön dolgozott bő tíz évet, ami elsősorban labdarúgó-vezetőedzői és szaktanácsadói munkát jelentett arab országokban. Az FTC örökös tagja és bajnoka. Angol, francia és arab nyelven beszél. 2005-ben a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet vehette át labdarúgóedzői munkássága elismeréseként.

2002–2014-ig XII. kerületi önkormányzati képviselő, 2014–2019-ig a tulajdonosi és városfejlesztési bizottság külsős tagja volt.

Bizottsági tagságai:
Közbiztonsági és Közlekedési Bizottság (elnök)
Tulajdonosi és Városfejlesztési Bizottság