Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Képviselő-testület

Dr. Bernyák Adrienn

Dr.BernyakAdrienn2. számú választókerület - Dr. Bernyák Adrienn (Fidesz - KDNP)

Fogadóóra (előzetes telefon-egyeztetést kérünk: 375-7411; 0620-5399-330): KDNP Iroda (Kékgolyó u. 16/a.) minden hó utolsó keddjén 17:00

E-mail cím: bernyak.adrienn@hegyvidek.hu

Budapesten született 1972-ben, családjával több mint harminc éve él a XII. kerületben. A hegyvidéki Táncsics Mihály Gimnáziumba járt, majd a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola idegenforgalom–szálloda szakán diplomázott. Főiskolai tanulmányai alatt az ELTE történelemtanári szakára is beiratkozott, ahol szintén diplomát szerzett, majd a doktori iskolát is elvégezte.

2011 óta a Zugligeti Általános Iskola igazgatója, vezetése alatt a gyermeklétszám több mint a kétszeresére bővült, a felső tagozat pedig új épületet kapott a Fácános területén. Elnökségi tagja a Kereszténydemokrata Néppárt XII. kerületi szervezetének, továbbá elnöke a Sztehlo Lili Kulturális Egyesületnek, amelynek közreműködésével az idén júniusban elkészült és 76 év után újra látható a Városmajori Jézus Szíve Plébániatemplom második világháborúban elpusztult Szent Erzsébet-üvegablaka.

1998-tól külsős képviselőként vett részt az önkormányzat oktatási bizottságának munkájában. 2010 óta képviseli a 2. számú választókerület lakóit. Az elmúlt ciklusban az egészségügyi és szociális, a pénzügyi, valamint a tulajdonosi és városfejlesztési bizottság tagjaként dolgozott.

Tagságok:
Pénzügyi Bizottság
Tulajdonosi és Városfejlesztési Bizottság
Jogi és Ügyrendi Bizottság