Településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet értékelő felület

Tisztelt Hegyvidéki Lakosok!

Önkormányzatunk elkészítette a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet szerint a Településképi Arculati Kézikönyvet és a Településképi rendeletet.

A jogszabályi előírásoknak megfelelve nyilvános értékelő felületet, fórumot hoztunk létre, melyen keresztül bárki beküldheti észrevételeit a dokumentumokhoz.

A fórum előzetes regisztráció után érhető el, amely a regisztrációs oldal kitöltése és a regisztráció jóváhagyása után teljes. A regisztrált felhasználók hozzászólásokat tehetnek a fórum „topikjai” szerinti témákban.
A Fórum két fő része az arculati kézikönyv és a településképi rendelet, amely a jogszabályok szerint meghatározott fejezetek és a szabályozni kívánt területek szerint további „topikokra” bontott.

Regisztráció

Kérjük, adja meg e-mail címét, és válasszon egy biztonságos jelszót

Kérjük, olyan jelszót válasszon, ami
- legalább 8 karakter hosszú
- tartalmaz számot
- tartalmaz nagybetűt
Jelszava akkor biztonságos, ha nem tartalmaz illetéktelenek által könnyen kitalálható információkat (szótári szavakat, születési időt, közeli rokon nevét, stb.) Javasoljuk, hogy választott jelszava legalább egy különleges karaktert (+-!%/=~@&$) is tartalmazzon.
NE használja ugyanazt a jelszavát, amivel más, személyes információkat kezelő szolgáltatást is elér (például Facebook, levelezés)!

Személyes adatok

Elérhetőségek


A Hegyvidéki Önkormányzat elkötelezett a polgárok személyes adatainak védelme mellett, és adatvédelmi tájékoztatóját (142 kB PDF), valamint adatkezelési szabályzatát (264 kB PDF) a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően alakította ki.
A megadott e-mail címére konkrét ügyek intézéséhez és a rendszer használatához kapcsolódóan mindenképp küldünk e-mail-eket. Az itt megadott hozzájárulása arra vonatkozik, hogy ezen felül e-mail címére időnként további üzeneteket tudjunk Önnek küldeni, melyben az Önkormányzat szolgáltatásairól és az e-ügyintézési rendszer újdonságairól tájékoztathatjuk.