Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Mozgó álomtárgyak - Családi alkotósarok

2024. január 20. | 10:00
Hegyvidék Galéria

A hétköznapi tárgyak sokszor szerepelnek műalkotásokban – csendéletként, installációként, vagy csak objektként, furcsa összefüggésekben. Az álmainkban is újra és újra előtűnnek, néha elhomályosodó, elfolyó formaként. Tóth Anna Eszter „DARKER DREAMS” című kiállításának műveiben a tárgyszerű elemek a légiesség, változás, zizegés, pillanatnyiság érzetét keltik a nézőben.

A mostani foglalkozáson a tárgyakkal és azok más felületekkel való összecsengésével fogunk játszani. Taumatrópot készítünk, amelynek egyik oldalára egy tárgyat, másik oldalára egy kiegészítést helyezünk el, majd ezeknek a forgatásával hozzuk létre a közös képet. A taumatrópon szokásosan megjelenő rajzolt figurák mellett most textilanyagot is használunk majd.

A foglalkozást vezeti: Dabi István Mikolajmédiaművész

Időpont: 2024. január 20. (szombat) 10:00–11:30

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2024. január 19-én, pénteken, 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

 

Részvételi díj: 800 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.

 

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

Fotó // Enteriőrkép: Egressy Orsolya © MOM Kulturális Központ – Hegyvidék Galéria