Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

A lila perspektíva

2023. február 20. | 17:45
Lóvasút

Furagura Alkotóműhely nap - A lila perspektíva
A lila a környezetünkről alkotott elképzeléseinket tükrözi, vele alkotva szinte impresszionistává leszünk... mert, hogy "bíborral festették az árnyékokat. ...és szemükre vetették, hogy "ibolyamániában" szenvednek." Szóval, bátorság!

ALKOTNI ÖRÖM! – Ha ismered ezt az érzést, akkor talán már terveid is vannak arra, hogyan építsd bele az alkotómunkát a jövődbe, a mindennapjaidba.
Vagy éppen most fedezed fel az alkotás örömét és felszabadultan játszanál és kísérleteznél különféle technikákkal, kipróbálnád nagy alkotók műhelytitkait?
– Akár az öröm, akár a terved hozza, hogy fejleszd magad – az alkotói fantáziád mindenképp szárnyakat kap majd a Furagura Alkotóműhelyben!
Egyedi, terveidhez, igényeidhez igazodó, szabad teret kapsz tehetséged építésében és támogatást a művészi technikák elsajátításában.
MI A FURAGURA? Egy kreatív társasjáték, egy szabad alkotói érzés, a te lehetőséged, hogy megismerd magad, hogy felismerd az alkotói lehetőségekben a kalandot, és saját nyelvezetet teremts a vizuális művészetedben, mellyel közvetíteni tudod másoknak, hogyan látod a világot!
MI A CÉL? - Környezetünk értelmezése, látni és érzékelni mindazt, ami működteti a mindennapokat. A megfigyelés alkotói képességeidet és készségeidet fejleszti, harmóniát hoz, lendületben tart és segít meglelned a saját utadat.
Háromhavonta, őszi-téli-tavaszi tárlatainkon pedig bemutatjuk az elkészült munkákat!
ÉN: Alkotó vagyok, a Furagura kreatív társasjáték megalkotója. Emellett saját művészeti projektekben és a dizájn területén is dolgozom képzőművész szemmel. Ha tanítok, akár egyéni, akár csoportos oktatást vezetek, mindig arra igyekszem rávezetni a tanítványaimat, hogy érző gondolkodókká, környezetünk gondos és alapos szemlélőivé, megoldásokat kereső és párhuzamokat teremtő alkotóvá váljanak az órákon – és az életben is. Én is erre törekszem.
- Gyere hát, mutasd meg Te is magad!

Hétfőnként : 17:45-19:15-ig
A művészeti foglalkozások időtartama: 90 perc
Gyerekeknek és felnőtteknek!

Részvételi díj:
1 alkalom 4.000 Ft/fő
5 alkalom 20.000 Ft/ fő
Kerületi lakosoknak kedvezménnyel:
1 alkalom 3.000 Ft/fő
5 alkalom 15.000 Ft/fő

Időpontok:
Január 9. - A sárga tér
16. - A kék idő
Február: 20. - A lila perspektíva
Március: 13. - A vörös szín
20. - A zöld párbeszéd

Furagura Alkotóműhely vezető: Kormos Mercedes,
művésztanár
Jelentkezés: mercedeskormos24@gmail.com

Felhasznált kép: Paul Signac: A harmónia kora (az aranykor nem múlt el, még csak most jön), replika, 1896
olaj,vászon, 65,5x81cm I KAF - Artmagazin37 , 8. évfolyam 2010/1