Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Lehetetlen terek | Családi alkotósarok

2024. június 8. | 10:00–11:30
Hegyvidék Galéria

Családi alkotósarok Orosz István kiállításához kapcsolódóan

Jártál-e már álmodban olyan labirintusban, amelynek falai valószerűen kapcsolódtak egymáshoz, de mégsem tudtál kijutni közülük? Mintha mindig önmagukba fordultak volna vissza a falak. Az ismert térbeli geometrikus testek és a perspektíva téralakítása lehetetlen tereket képesek létrehozni, ha az alkotó megfelelően irányítja őket.

Orosz István kiállításában egy olyan grafikus-varázsló alkotásait figyelhetjük meg, aki a valóságban sosemvolt terekbe kalauzol minket, amelyek mégis nagyon emlékeztetnek minket letűnt korok épületeire, falaira, atmoszférájára. A művek interaktív megismerése után, mi magunk is ilyen tereket, térkompozíciókat készítünk valós épületek fotóinak, metszeteinek fekete-fehér fénymásolatait felhasználva.

A foglalkozást vezeti: Dabi István Mikolajmédiaművész

Időpont: 2024. június 8. (szombat) 10:00–11:30

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2024. június 7-én, pénteken, 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

 

Részvételi díj: 1000 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 500 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.

 

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!