Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Kiss Ottó: A piros tengeralattjáró - interaktív bábszínházi előadás

2022. október 9. | 10:30
Lóvasút

Bábszínházi előadások a Lóvasúton!

Interaktív előadás bábokkal

A dédpapától kapott örökség, a titkok megfejtése a célja a piros tengeralattjáróval való különleges utazásnak. Luca, Dominik, a nagyszülők Turbó mama és Beton Tata, Cicussal együtt indulnak el egészen az Északi Sarkig. Sok-sok váratlan kalandban van részük, míg a bálnakutató dédpapa nyomába érnek, s az általa be nem fejezett feladatot el nem végzik. Ez nem egyszerű, hiszen csak varázsszavak, versek maradtak fenn a déditől…

"A karantén időszakban megjelent utazós meseregényt olvasni gyerekként, felnőttként, belemerülni az illusztrációk (Orosz Annabella remek munkája) részleteibe, ajándék. Karantén után, utazás, nyaralás közben sem kell eltenni, sőt! Bár érdekes ötleteket adhat a gyerekeknek, viszont amíg olvassák, biztos nyugton maradnak, leköti őket a mese." https://revizoronline.com/.../kiss-otto-a-piros.../

Az előadásban szereplő kedves, szerethető bábfigurák Orosz Annabella illusztrációi szerint készültek, így mindenki felismerheti őket.

Az egyszemélyes produkció főszereplője Zugmann Zoltán Cugi, akit a népszerű szabadtéri programokból már jól ismer a közönség. Egyedül játszik az összes figurával, felépíti a szemünk előtt a különleges járművet, majd irányítja a piros tengeralattjárót, és intenzíven bevonja a közönséget is ebbe a nagy utazós kalandba.

Szereplő ZUGMANN ZOLTÁN CUGI
Rendező SZÉKELY ANDREA
Tervező OROSZ ANNABELLA

A Betűtészta Könyvkiadó jóvoltából a helyszínen megvásárolható lesz Kiss Ottó: A piros tengeralattjáró című könyve!

Következő alkalmak:
november 27. 10:30 Danny Bain: Jack, a megmentő
december 18. 10:30 Aranyszamár Bábszínház: Régi karácsony

Jegyár: 1500 Ft
Jegyek megvásárolhatók a lovasut.jegy.hu-n online, személyesen a MOMkult jegypénztárában, vagy előadás előtt a helyszínen.

A rendezvényen való részvétellel a látogatók megismerik és elfogadják a Lóvasút házirendjében foglaltakat.

Bővebb információ: https://lovasut.hu/