Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Juhász Anna Irodalmi Szalon

2024. június 12. | 19:00
Hegyvidéki Kulturális Szalon

Lesz majd minden - a Kovács Ikrek és vendégeik estje

Vendégek:

Kovács Viktor és Dominik írók
Hrutka Róbert zenész, zeneszerző
Hegedűs D. Géza színművész
Láng Annamária színművész

A 2010. novemberében alapított, budapesti székhelyű irodalmi műhely, a Juhász Anna Irodalmi Szalon 2024. januárjától a Hegyvidéki Kulturális Szalonban (Budapest 1124, Törpe utca 2.) működik. A 2024-es évad hatodik, szezonzáró estjére június 12-én kerül sor, ahol fókuszba a Kovács ikrek szerzőpárosának debütáló családregénye kerül, ami szárnyaló képzeletű, sziporkázóan szellemes, mesésen mágikus és a lélek mélységeibe hatoló realista mű, egy lélektani- és fejlődésregény.

A zenés, felolvasószínházzal gazdagított estre csak most, először érkeznek olyan alkotók a Kovács ikrek mellé, akik más-más módon, de művészileg kapcsolódnak hozzájuk. A Hrutka Róbert – Kovács Dominik – Kovács Viktor trió által jegyzett Pablo és Picasso, avagy az állatok karneválja című családi musical hamarosan bemutatásra kerül, míg Hegedűs D. Géza az ikrek két darabjából is rendezett felolvasószínházi színházat, Láng Annamária pedig az ikrek Lear király-újraértelmezésében szerepel.

Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna irodalmár

Irodalmi Szalon – Az irodalmi hagyomány jegyében létrejött közösség célja a kezdetektől, 2010-től a kortárs és hagyományos, klasszikus irodalom szerelmeseinek felolvasószínházzal, beszélgetéssel, zenével – közösségben létezni. A havonta megrendezendő összejövetelek Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser ötlete alapján és házigazdaságával valósulnak meg immár 14 éve.

Az Irodalmi Szalon 2024-es évada a Szerencsejáték Zrt. támogatásával valósul meg.

Jegyárak: 2 500 Ft. Hegyvidéki lakosoknak Hegyvidék kártyával: 2 000 Ft