Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Időképek - Családi alkotósarok | Unknown III.

2023. november 18. (szombat) | 10:00–11:30
Hegyvidék Galéria

Bereznai Tamás, Deim Balázs és Drégely Imre „Unknown III.” című kiállításához kapcsolódóan novemberi családi alkotósarok programunkon az időről fogunk beszélgetni, és arról a különös időszámításról, hogy a Napból érkező fény milyen gyorsan éri el a Földet, mennyi idő eljutni egy űrhajónak a Földről a Marsra. A kiállítás képeinek technikáját megismerve, mindenki egy saját camera obscurát készít, ami az analóg fényképezés egyik legegyszerűbb eszköze, és amellyel olyan fotókat alkotunk majd, amelyek témája az idővel és mozgással való játék lesz. A foglalkozás végén, az analóg fotográfia technikájával megismerkedve, az exponált felvételeket előhívjuk és rögzítjük.

 

A foglalkozás résztvevői kérjük, hogy hozzanak magukkal egy üres papír cipősdobozt, tetővel együtt.

 

A foglalkozást vezeti: Dabi István Mikolaj médiaművész

 

Időpont: 2023. november 18. (szombat) 10:00–11:30

 

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

 

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2023. november 17-én, pénteken 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

 

Részvételi díj: 800 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.

 

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

 

Fotó // Egressy Orsolya

© MOM Kulturális Központ – Hegyvidék Galéria