Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Belső utazás Családi alkotósarok

2023. szeptember 16. (szombat) 10:00
Hegyvidék Galéria

Most ért véget a nyár, a nyaralások, kalandok, kirándulások, élmények gyűjtésének időszaka. Amikor nincs lehetőség utazni és a szobánk négy fala között ülünk, akkor jön el a belső utazások ideje. Ilyen utakra hívnak minket a könyvek, amikor el kell képzelnünk a leírtakat, a szemlélődés, amikor csak megfigyelünk és inkább a belső világunkba merülünk, és az álmok, amikor behunyjunk a szemünket, elalszunk és egy teljesen másik, különös világba csöppenünk. Most ezeken a belső utakon indulunk el a művészet történetének pár fontos művét szemügyre véve és Mayer Éva műveihez kapcsolódva.

A foglalkozás során papírbábokat készítünk, amelyekkel belső utazásainkat, fantázia- és álomjeleneteinket mások számára is eljátszhatjuk.

 

A foglalkozást vezeti: Dabi István Mikolaj médiaművész

 

Időpont: 2023. szeptember 16. (szombat) 10:00

 

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

 

A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2023. szeptember 15-én, pénteken 18 óráig jelezzék az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen vagy a +36 1 225-7160-as telefonszámon.

Részvételi díj: 800 Ft/gyermek, hegyvidéki lakosoknak: 200 Ft/gyermek. Kísérőknek ingyenes.

 

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a lakcímkártya felmutatása kötelező!

 

Kép // Mayer Éva: Továbbított üzenet IX., 2021; egyedi vegyes technika, giclée nyomat, 59 × 154 cm