Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Tájékoztató a Zugligeti Bölcsőde és Zugliget Óvoda konyhafelújításáról

Tájékoztató a Zugligeti Bölcsőde és Zugliget Óvoda konyhafelújításáról

Tisztelt Szülők!

Mint Önök előtt is ismert, a Hegyvidéki Önkormányzat Európai Uniós pályázati forrás segítségével már a tavalyi évben tervezte a Zugligeti Bölcsőde és Óvoda főzőkonyhájának felújítását. A tervezési munkák során egyértelművé vált, hogy a konyha komplett szellőzés-fűtés-hűtésrendszere, valamint a kazán- és a használati melegvíz-rendszer is felújításra szorul.

A COVID-19 járvány kapcsán kialakult helyzet miatt tavaly Önök kérték, hogy az intézmények bezárásával járó munkálatokat halasszuk el erre az évre. Az idén nyáron a felújítást ennek értelmében szeretnénk megvalósítani. Mivel a munkálatok jellege miatt a felújítás időszakában mindkét intézmény teljes egésze építési terület lesz, 2021. május 31-től a óvodás gyermekek elhelyezését és a nyári zárást az alábbiak szerint tudjuk megoldani:

  • 2021. május 31-től a Normafa Óvoda Őzike úti tagóvodájában (1121 Budapest, Őzike út 32.) fogadjuk a Zugliget Óvodába járó gyermekeket, természetesen ekkor az óvodapedagógusok és a dajkák is a saját csoportjukkal együtt maradnak,
  • a Zugligeti Óvoda 2021. július 12. és augusztus 19. között tartja a nyári zárását, az ügyeletet 2021. július 12 – július 30. között a KIMBI Óvoda (1121 Budapest, Tállya utca 22.) 2021. augusztus 02 – augusztus 19. között a Süni Óvodák (1126 Budapest, Németvölgyi út 29.) biztosítja.

Terveink szerint augusztus 30-án már egy korszerű főzőkonyhával rendelkező, megújult műszaki állapotú intézményben várjuk a családokat, gyermekeket.

Amennyiben bármilyen további kérdésük merülne fel, Csepreginé Volosinovszki Mária oktatási irodavezető szívesen áll a rendelkezésükre a 06-1-224-5994 telefonszámon.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönöm.

Tisztelettel:

Fonti Krisztina
alpolgármester

Szülői levél Zugliget óvodásoknak
Szülői levél Normafa óvodásoknak