Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Az önkormányzat a járvány miatt idén írásban tartja a közmeghallgatást

Az önkormányzat a járvány miatt idén írásban tartja a közmeghallgatást

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzat 2020. december 2-ára meghirdetett és eredetileg személyes jelenlétet igénylő közmeghallgatásra a veszélyhelyzetre tekintettel nem az eddig megszokott formában kerül sor.

A hegyvidéki lakosok egészségének védelme és a járványügyi szabályok betartása érdekében idén a közmeghallgatást írásban, de ugyanúgy nyilvánosan tartjuk.

Kérjük, hogy kérdéseiket 2020. december 2-áig az onkormanyzat@hegyvidek.hu e-mail címre írásban küldjék meg részünkre. Kérjük, a tárgy mezőbe írják a közmeghallgatás szót.

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 54., közmeghallgatással kapcsolatos paragrafusa szerint a közmeghallgatás során a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetekképviselői helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek. Annak érdekében, hogy az önkormányzat valóban a helyi lakosság, illetve helyi szervezetek kérdéseit, véleményét tudja tanulmányozni és megválaszolni, fontosnak tartjuk, hogy a levélírók az e-mailben feltétlenül tüntessék fel nevüket és lakhelyüket (szervezet esetén a szervezet nevét is). A névtelen, és nem feltétlenül helyi közügyeket érintő levelek megválaszolása nem feladata az önkormányzatnak.

A válaszokat a Hegyvidéki Önkormányzat honlapján is közzétesszük (a nyilvánosság számára közzétett kérdések-válaszok személyes adatokat – név, lakcím, elérhetőségek – nem tartalmaznak). Az írásos válaszok közzétételének pontos helyéről a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.

Köszönjük az együttműködésüket. Vigyázzunk egymásra!