Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Hétfőn nyitnak a játszóterek a Hegyvidéken

Nyitnak a játszóterek a Hegyvidéken

Régóta vártuk a napot, amikor újraindulhat az élet a Hegyvidéken is. Jó hír, hogy hétfőn végre újra birtokba vehetjük a játszótereinket. A Hegyvidéki Önkormányzat sorban nyitja meg a kerület játszótereit, a nagyobbakat először, a nap folyamán sorban haladva a kisebbekig.

A játszótereket mindenki a saját felelősségére használhatja. Az önkormányzat rendszeresen végez majd fertőtlenítést, a nagyokat hetente többször, a kisebbeket hetente egyszer fertőtlenítjük. A játszótereken lévő illemhelyeket naponta takaríttatjuk. A MOMKult épülete egyelőre zárva tart, mellékhelyiségei sem látogathatók.

A járványveszély nem múlt el, ezért nagyon fontos az egészségbiztonsági intézkedések betartása.

A Fővárosi Önkormányzat rendelete szerint 18 év felett kötelező a maszk viselése, a kamaszok számára pedig ajánlott. Kérjük a játszóterekre látogatókat, hogy gondoskodjanak az egyéni higiéniai eszközeikről. Kérjük továbbá, hogy a használt törlőkendőket, maszkokat otthon dobják ki, ne a nyilvános szemétgyűjtőkbe dobják.

A kerületi fitnesz parkokat és kültéri focipályákat a hét folyamán ugyancsak fokozatosan nyitjuk meg.

Minden hegyvidéki lakost arra kérünk, hogy egymásra odafigyelve, egymásra vigyázva, türelemmel kezdjük újra a közösségi életet.


Jatszoteri_hasznalata

Fitnesz_eszkozok_hasznalata