Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Négyszáz labda az ovisoknak

Négyszáz labda az ovisoknak

Van olyan kisgyerek, aki nem szeret labdázni? Ugye, hogy nincs. Ezért is gondolta úgy a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft., hogy labdákkal ajándékozza meg az önkormányzati óvodákat. A játékszereket testvériesen elosztották az intézmények között, a Mackós Óvodában Fonti Krisztina alpolgármester is segédkezett a labdák célba juttatásában.

budahazi_marta_fonti_moczan02

„Nemrégiben tartottuk meg a szokásos Mikulás Kupát a MOM Sport uszodában, amin most először, nemcsak a helyben úszni tanuló gyerekek, hanem a Városmajor utcai sportközpontba járók is elindulhattak. Összevontuk ugyanis a két uszoda házi versenyeit, hogy ezzel spóroljunk az energiafelhasználáson” – emlékeztetett Fonti Krisztina, aki elmondta, hogy a versenyre egy labdával lehetett nevezni.

„Mivel közel négyszázan indultak, ugyanennyi labda gyűlt össze, amt a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. munkatársai juttatnak el a címzettekhez, azaz a kerületi ovisokhoz” – tette hozzá az alpolgármester.

atadas01

Az önkormányzati tulajdonú Kft-t irányító Móczán Mónika egy további jó hírrel is szolgált, hiszen elárulta, hogy az ideiglenesen bezáró Városmajor utcai uszodában működő Hegyvidéki Úszóiskola növendékei a MOM Sportban folytatják az úszást. A szakember hangsúlyozta: sikerült megoldani, hogy a MOM Sport továbbra is fogadja a kötelező úszásoktatáson részt vevőket, az egyesületekben sportolókat, illetve az úszóiskolákba járó gyerekeket.