Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Ne feledjen időben gondoskodni a parkolási engedélyéről!

Ne feledjen időben gondoskodni a parkolási engedélyéről!

2023. december 27-től online igényelhetők a 2024. évre érvényes XII. kerületi várakozási hozzájárulások. A 2023-ra kiváltott engedélyek érvényességi ideje 2024.január 31.

Figyelem! A Polgármesteri Hivatal 2023. december 22-től 2024.január 5-ig igazgatási szünetet tart, ez idő alatt a személyes ügyintézés az ügyfélszolgálaton és a szakirodákon is szünetel. A kérelmek során felmerülő esetleges hiányosságok pótlására csak január 8-tól lesz lehetőség. Az igazgatási szünet időtartama nem számít bele a hatósági és egyéb eljárások ügyintézési határidejébe.

A kedvezményes lakossági várakozási hozzájárulás online igényléshez Hegyvidék Fiók szükséges, melyet az önkormányzat eugyintezes.hegyvidek.hu oldalán lehet létrehozni.

Amennyiben további kérdése van a regisztrációval vagy a várakozási hozzájárulás elektronikus igénylésével kapcsolatban, írjon az ugyfelszolgalat@hegyvidek.hu e-mail címre, vagy hívja ügyfélfogadási időben a (061) 224 5900-as telefonszámunkat, ahol munkatársaink az 5916-os, az 5395-ös és az 5396-os melléken állnak rendelkezésükre.

A Normafa parkolóban szombat-vasárnap és munkaszüneti napokon 8 – 20 óra között a parkolás díjfizetés köteles. A parkoló területén a fent említett fizetőidőszakon kívül ingyen lehet várakozni.

Kerületünkben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít a parkolási díjból. A kedvezmény kizárólag mobilfizetéssel vásárolt jeggyel, a sikeres regisztrációt követő munkanaptól vehető igénybe.

 

A 2024-es évre szóló kedvezményes Normafa parkolás 2024.01.08-tól online igényelhető.

 

Köszönjük együttműködésüket.