Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Értékvédelmi támogatás 2024

Újabb felújítások kezdődhetnek a védett épületeinken

Tisztelt Hegyvidéki Polgár!

Örömmel értesítjük, hogy 2024. március 12-től ismét lehetőség nyílik pályázni az önkormányzat 2024. évi Értékvédelmi támogatására.

A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat pályázatot hirdet a XII. kerületben található védett és értékvizsgálati folyamat alatt álló épületek felújítási munkálatainak, és az ezekhez kapcsolódó építészeti tervek díjazásának utófinanszírozással történő támogatására. A pályázatok benyújtására a kiírásban szereplő dokumentumokkal együtt

2024. május 31. napjáig

van lehetőség. A kerületi értékvédelmi pályázat benyújtásának nem feltétele a társasházi forma, valamint a pályázaton való részvétel nem zárja ki az egyéb társasházi pályázatra való jelentkezést, továbbá abban az esetben is benyújtható a pályázat, ha a folyamatban lévő tervezési vagy kivitelezési munkákat az „Értékvédelmi támogatás 2023.” pályázat kiírásának napját, azaz 2023. április 21. napját követően megkezdték, és a tervezési vagy kivitelezési munkák támogatására nem került sor, valamint pályázó rendelkezik az elvégzett munkák vonatkozásában a hatályos jogszabályok szerint szükséges engedélyekkel és hozzájárulásokkal, illetve a tervezési vagy kivitelezési munka megfelel a pályázat feltételeinek.

A pályázat keretösszege 50.000.000 Ft. Az idei évtől lehetőség nyílt az elnyerhető támogatás mértékének megemelésére, így a védettségtől és az építési munkától függően maximum 1.500.000 – 5.000.000 Ft összegű lehet.

A pályázati kiírás az alábbi oldalon érhető el:

https://www.hegyvidek.hu/onkormanyzat/felhivasok-palyazatok/onkormanyzat-altal-meghirdetett

További kérdés esetén kérjük forduljanak bizalommal a szakirodához, az alábbi elérhetőségeken:

Szőts Barbara ertekvedelem@hegyvidek.hu, szots.barbara@hegyvidek.hu +36 70 953 3053

Üdvözlettel: Hegyvidéki Önkormányzat