Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

“A burkolt zsidózás sem tűrhető!” - feljelentést tettek az önkormányzat munkatársai

“A burkolt zsidózás sem tűrhető!” - feljelentést tettek az önkormányzat munkatársai

Szélsőjobboldalinak tartott szervezet képviselői keltek tegnap a 119 havi bérleti díjjal tartozó hegyvidéki bérlő, H. Tibor védelmére.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) egyes tagjai verbálisan inzultálták az önkormányzatot képviselő női munkatársakat, akiknek a vélt származására is megjegyzéseket tettek. A mintegy kétórás bírósági végrehajtói eljáráson az önkormányzati ügyintézők azért voltak jelen, hogy az eljárás lezárása után átvegyék a végrehajtótól az önkormányzati tulajdonú ingatlan kulcsát.

A tartozását különböző indokokkal évek óta nem fizető, és így több mint 16 millió forint tartozást felhalmozó bérlő már a MÖM tagjaival együtt várta a végrehajtót. A mintegy tucatnyi feketeruhás férfi és egy hozzájuk tartozó nő az eljárás megkezdésétől kezdve agresszíven léptek fel, kiabáltak, fenyegetőztek, többször sértő, nem egyszer szélsőséges megjegyzést tettek az önkormányzat munkatársaira, akiknek egyes személyes adatait is nyilvánosságra hozták.

A Jobbikkal szoros kapcsolatot ápoló MÖM-ről az elmúlt években többször is írt a média, legutóbb Félelem szállt a településre címmel adott róluk hírt Somogy vármegye hírportálja annak kapcsán, hogy fenyegető fellépésükkel avatkoztak be két somogyvári család vitájába.

Az önkormányzat két női alkalmazottja ma feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen becsületsértés és személyes adattal való visszaélés miatt.

A történtekről bövebben itt olvashat: https://hegyvidek.hu/aktualis/hirek/neonacinak-tartott