Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

A járványveszély miatt online lesz a közmeghallgatás

A járványveszély miatt online lesz a közmeghallgatás

A Hegyvidéki Önkormányzat a járványhelyzetre tekintettel és képviselői javaslatra, a lakosok biztonságát szem előtt tartva úgy döntött, hogy a korábban meghirdetettől eltérően online, új időpontban tartja meg az év végi közmeghallgatást.

A 2021. december 2-ára meghirdetett közmeghallgatás új időpontja: 2021. december 15. (szerda) 17:00 óra.

A közmeghallgatást a Hegyvidék Televízió a YouTube csatornáján élőben közvetíti. Az érdeklődők a kérdéseiket, javaslataikat előzetesen december 10. (péntek) 12:00 óráig küldhetik meg a kiss.tunde@hegyvidek.hu e-mail címre.

A határidőig beérkezett kérdésekre az Önkormányzat illetékesei az élő közvetítés során válaszolnak. A határidőt követően megküldött javaslatokra, kérdésekre lehetőség szerint szóban, de legkésőbb a közmeghallgatást követő egy héten belül írásban válaszolunk. A kérdések személyes, szóban történő ismertetésére a járványveszély miatt nincs mód.

A közmeghallgatásról jegyzőkönyv készül, az online közvetítés és a jegyzőkönyv nyilvános. Amennyiben e-mail címét vagy postacímét a kérdés beküldése során megadja, válaszunkat írásban is megküldjük a megadott elérhetőségére. A kérdés beküldése során megadott személyes adatait Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal a válasz megadása érdekében és céljából kezeli.

Együttműködését ezúton is köszönjük.

Vigyázzunk egymásra!